XXI edició del Premi Art Brut Agustí de Semir & Conxa Millán

El Premi Agustí de Semir & Conxa Millán, un concurs d’arts plàstiques adreçat a usuaris de serveis de salut mental de Catalunya, va ser creat el 1998 per la Fundació CPB (actualment, Fundació Salut Mental CPB – Dr. Fàbregas) i, des del 2013, compta també amb Sant Pere Claver-Fundació Serveis Socials i la Federació Salut Mental Catalunya en qualitat d’entitats coorganitzadores.

Cada any, el certamen gira al voltant d’un tema diferent que inspira les obres dels concursants. Per aquesta 21a edició, el jurat, impulsat com sempre per Fernando Amat i América Sánchez, van acordar que la temàtica d’enguany seria “América”.

El veredicte d’aquesta XXI edició es farà públic el dia del lliurament dels premis, en un acte que tindrà lloc el divendres 14 de juny a les 12:00 h. a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona. Durant la trobada hi haurà dos espectacles de dansa: Laif d’Akesta Companyia i Flamenc de Casa Candela. Aquesta edició també comptará amb una exposició retrospectiva de les obres premiades, que es podran veure al Cercle Artístic Santlluc de Barcelona, del 19 al 29 de juny.

SOBRE CPB 

La missió de CPB – Serveis Salut Mental és la prestació de serveis especialitzats en l’atenció integral en salut mental, en el marc de la psiquiatria comunitària, vinculada al territori i amb vocació de servei públic. Des de la creació del primer hospital de dia a Barcelona al 1980 som pioners en el desenvolupament de nous serveis en l’àmbit de la salut mental comunitària 


Descarrega la Nota de Premsa