El Club Social Dreta de l’Eixample organitza l”Inter-Castanyada’, la Castanyada oberta al barri

El 29 d’octubre a las 17 hores al pati d’illa interior Flora Tristán, carrer de Padilla 210, us esperem a la primera Inter-castanyada del barri de la Sagrada Família.

És el primer cop que la tradicional festivitat organitzada pel Club Social Dreta de l’Eixample s’obre al barri de la Sagrada Família. Conjuntament amb La Xarxa Dos Deu, el Pla de Desenvolupament Comunitari i el programa Fem un Café? que s’encarrega de promoure la interculturalitat mitjançant la llengua, la Castaween al 2019 passarà a ser la Inter-castanyada on participaran a més de la resta de clubs habituals, totes aquestes entitats i les persones del barri que vulguin.

Ja fa onze anys que el Club Social Dreta de l’Eixample de la Fundació CPB Dr. Fàbregas va organitzar la primera Castanyada invitant a altres Clubs de Barcelona a celebrar aquesta data especial, però amb una temàtica una mica diferent, barrejant la tradició Catalana amb l’Americana, creant-se la ja famosa Castaween (Castanyada i Halloween).

Va ser una idea rebuda amb alegria i amb una gran participació i assistència per part de la resta de Clubs. Al llarg d’aquests anys, la festa s’ha anat fent en diferents espais, des de la seu del Club al passatge Vilaret o, per manca d’espai, a espais lúdics del barri com el Fes-te la Festa del carrer Cartagena o a l’espai Can Roger, un projecte gestionat per part de diverses entitats comunitàries.