La XXII edició del Premi Art Brut, Agustí de Semir & Conxa Millán se celebrarà al 2021

Degut a la incertesa que comporta la situació actual, i no sabent com serà la seva evolució, hem cregut convenient ajornar la convocatòria d’aquesta XXII edició. Les tres entitats organitzadores del Premi Art Brut, Agustí de Semir & Conxa Millán, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem decidit posposar la convocatòria per al 2021.

El premi, un concurs d’arts plàstiques adreçat a usuaris de serveis de salut mental de Catalunya, va ser creat el 1998 per la Fudació Salut Mental CPB i, des de 2013, compta també amb Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials i la Federació Salut Mental Catalunya, en qualitat d’entitats coorganitzadores. Cada edició compta amb un tema clau en el qual els concursant s’han d’inspirar per a construir les seves obres. Aquesta vint-i-dosena edició gira al voltant del “Viatge”, tema proposat pel jurat, conformat com sempre per Fernando Amat i America Sánchez, entre d’altres.

Des de CPB Serveis Salut Mental anirem informant puntualment a mida que disposem de dates concretes. La prioritat actual és la de vèncer la Covid-19 fent cas als consells de les autoritats i quedant-nos a casa.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *