El Club Social Dreta de l’Eixample de la Fundació Salut Mental CPB – Dr. Fàbregas participarà a «L’Altre Festival»

El Club Social Dreta de l’Eixample de la Fundació Salut Mental CPB – Dr. Fàbregas i específicament “AKesTA Companyia” ha estat seleccionada per participar a L’Altre Festival.

Aquest festival és un esdeveniment cultural i internacional que uneix el món de la Salut Mental i de les Arts Escèniques i busca la difusió, participació i l’exhibició de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental. Aquest any, per primer cop, el Club Social Dreta de l’Eixample hi participarà amb un  tastet de 10 minuts d’espectacle. Ha estat més d’un any de participació i assajos en el taller de Teatre, Dansa i Expressió Corporal per arribar a construir aquesta actuació, esperant que sigui el fonament per a què el proper any la companyia ja pugui actuar amb un espectacle sencer.

Els usuaris del Club Social Dreta de l’Eixample han estat treballant al voltant de la idea de “Com és l’ésser humà”, tenint en compte la història que ens envolta i que vivim, reflexionant sobre la condició humana, sense oblidar els refugiats, les guerres i la injustícia general. Aquí us deixem un avenç del que serà l’obra:  https://youtu.be/yd5Q-6eU-mc

La cita serà el 16 de Juny a partir de les 16 hores a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Disposem d’unes  40 invitacions… Us convidem a tots a acompanyar-nos!!!!