Es tracta de la primera edició d’un certamen que té per objectiu premiar el millor projecte de pràctica assistencial innovadora en salut mental comunitària, a desenvolupar en l’any següent l’adjudicació del premi i està obert a tots els professionals de la salut mental a Catalunya.

El premi és també un reconeixement a la figura del Dr. Pep Fàbregas (1945-2014), fundador de CPB Serveis Salut Mental, primer president de BCN Salut Mental i professional pioner al nostre país d’una nova manera d’entendre i practicar l’atenció a la salut mental, des d’una decidida aposta per la innovació i l’assistència comunitària.

Les bases d’aquest I Premi Dr. Pep Fàbregas de Recerca i Innovació Assistencial en Salut Mental Comunitària, amb una dotació de 10.000 euros, poden consultar-se en el següent enllaç. El període de recepció de projectes és de l’1 de novembre del 2017 al 31 de gener 2018. El lliurament del premi es realitzarà en la Jornada Tècnica de BCN Salut Mental, que es durà a terme durant la primera quinzena de març de 2018.