Anna R. Ximenos, psicòloga i gestora de cas del PSI Eixample de CPB-SSM i autora del llibre “Vidas Lentas”, a l’emissora COPE Tarragona: “És inevitable plantejar-te molts interrogants quan treballes en salut mental”

L’emissora COPE Tarragona ha entrevistat a Anna R. Ximenos, autora de la novel·la “Vidas Lentas”, psicòloga i gestora de cas al PSI Eixample de CPB-SSM. L’entrevista ha tractat principalment sobre la novel·la d’Anna Rodríguez, la qual va ser guardonada amb el Premi Internacional de Novel·la Ciutat de Barbate l’any 2020.

“Vidas Lentas”, tal com explica la seva autora, “és fruit de més de 20 anys de prendre notes, apunts i de reflexionar” sobre la salut mental i les persones que pateixen o han patit un trastorn o malaltia mental, així com dels interrogants que s’ha plantejat la seva autora al llarg de la seva trajectòria professional.. Amb la novel·la de ficció, Anna Rodríguez busca posar en valor els acompanyants terapèutics i les altres figures que treballen i acompanyen els pacients en el procés.

Pots escoltar l’entrevista a continuació.