Trobada de l’esport i la Salut Mental 2021, una jornada lúdica i solidària

CPB Serveis Salut Mental juntament amb Sport2live, Otsuka i Lundbeck organitzem, amb la col·laboració del Clúster Salut Mental Catalunya, la primera edició anual de la Trobada de l’Esport i la Salut Mental, jornada oberta i no competitiva, en la qual centenars de persones usuàries practicaran esport de forma simultània.

La jornada, que tindrà lloc el matí de diumenge 19 de desembre al Complex Esportiu Can Dragó en el marc de la 30ª edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, pretén difondre la rellevància de l’esport en la prevenció, el tractament i la recuperació de les afeccions al sistema nerviós central.

Un dia per gaudir i ser solidari

Vine i gaudeix d’un dia en família!

A banda de les diferents activitats esportives previstes, com atletisme, bàdminton, bàsquet, futbol, rugbi, pàdel, ball… perquè les persones usuàries dels diferents serveis puguin gaudir de l’experiència, hi haurà una ‘fun zone’ amb activitats pels petits de la casa.

A més, durant tota la jornada s’inclourà un punt de donació per recaptar diners pel programa La Marató de TV3, aquest any dedicat a la Salut Mental.

Més informació: maratotv3@sport2live.org

Podeu consultar tota la informació aquí: Flyer Trobada de l’Esport i Salut Mental

Jo em moc! I tu?