El programa Planta Baixa inaugura la Diada de Sant Jordi des de la Llar Begur de CPB SSM

Planta Baixa, el magazín matinal de TV3, ha retransmès la Diada de Sant Jordi en directe des de diverses localitzacions d’arreu de Catalunya. El programa ha començat en directe des de la Llar Begur (Barcelona) de CPB Serveis Salut Mental, un dels espais triats per a mostrar a tot el territori com ha transcorregut una de les jornades de Sant Jordi més esperades.

L’equip de Planta Baixa va fer entrega de roses a tot l’equip assistencial, en reconeixement a la seva tasca sanitària en aquests mesos de pandèmia. Jordi Ginabreda, el coordinador de la residència Begur, ha expressat el seu content per la participació dels residents en el projecte durant l’entrevista en directe. L’equip de Planta Baixa acompanya també a dos residents voluntaris, que porten una rosa i l’últim llibre del premi Agustí de Semir i Conxa Millán, premi a la creativitat artística impulsat des del CPB SSM 21 anys enrere i que actualment compta amb la implicació de més de 100 dispositius de salut mental de tota Catalunya a l’Helena, veïna del barri, per tal de mostrar l’objectiu d’aquesta diada: que ningú es quedi sense llibre ni rosa, en especial, la gent gran que es pot sentir sola.

CPB Serveis Salut Mental ha continuat desenvolupant els seus tradicionals tallers de punts de llibre i roses, però a més, s’ha sumat al Projecte Radars, un voluntariat promogut per l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona, juntament amb col·legis, biblioteques i altres entitats del barri. Planta Baixa ha retransmès en directe com s’ha viscut la jornada des de la Llar Begur.

Podeu visualitzar l’Especial Sant Jordi: roses arreu de Catalunya on apareix la Llar Begur:

  • 0:02:27 Introducció
  • 1:18:55 Reportatge
  • 1:19:24 Entrega de roses