El segon curs de flamenc impulsat conjuntament per CPB Serveis Salut Mental i Casa Candela per a persones amb problemes de salut mental ha viscut aquest dimarts, 10 d’octubre, una jornada molt especial. En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental i davant les càmeres de TVE Catalunya, els alumnes han fet una actuació consistent en un espectacle de mantón que s’ha pogut veure a l’Informatiu Migdia d’aquest canal de televisió. El diari “La Vanguardia” també s’ha fet ressò d’aquesta iniciativa.

El curs es va posar en marxa l’any passat amb molt d’èxit i enguany hi prenen part 13 usuaris de CPB Serveis Salut Mental procedents dels següents centres: SRC Dreta i Esquerra Eixample, Llar Residència Llúria, Llar Begur i Club Social Dreta Eixample.

El curs de flamenc es fa a Casa Candela i és eminentment pràctic. S’hi repassen les coreografies treballades l’any passat i se’n preparen de noves. Tot i això, en aquesta segona edició, s’hi ha incorporat una part teòrica, molt ben acollida pels usuaris, en la qual es comenten aspectes relacionats amb aquest ball.

Consulta el ressò mediàtic que ha tingut aquesta iniciativa