El Club Social Septiclub participa al Carnaval de Vilanova i la Geltrú

Aquest any 2024 el Club Social Septiclub Esquerra de l’Eixample, participa per quarta vegada consecutiva en el guarniment del carrer de l’Aigua de la capital del Garraf, Vilanova i la Geltrú. Durant tres setmanes usuaris i usuàries del Club han estat treballant sobre un suport amb la temàtica del Sr. Caramel, símbol i representant del Carnaval Infantil. Han estat tres setmanes de treball molt intens i participatiu per part de totes les persones sòcies.

Cada any, la Comissió del Carnaval de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tria un motiu o temàtica perquè tots els carrers que vulguin puguin participar en el guarniment. Paral·lelament l’Ajuntament organitza un concurs per triar el millor carrer guarnit.

El proper dimarts, 13 de febrer a les 17h. a la Biblioteca Joan Oliva se sabrà el carrer guanyador d’aquest any. Estarem molt atents!

Juntament amb la participació dels veïns del carrer i del Club Social Septiclub, també ha participat el Centre Penitenciari de Dones de Barcelona. Una nova participació en un espai de caire festiu, comunitari i inclusiu. Us deixem aquestes imatges representatives de la feina feta.

Visca el Carnaval!!!

.