La Unitat Funcional d’Habitatge realitza una xerrada sobre salut mental a l’Institut Viladomat

La Unitat Funcional d’Habitatge (UFH) de CPB Serveis de Salut Mental va realitzar el passat 1 de desembre una xerrada sobre salut mental a l’Institut Viladomat de Barcelona. La sessió va anar dirigida als alumnes de 4t de la ESO del centre ubicat a l’Esquerra de l’Eixample.

La conferència, emmarcada en el Dia Internacional de la Discapacitat, tenia l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat. Tanmateix, la sessió pretenia promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que suposa la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida.

Els professionals de CPB SSM, Daniel Álvarez i Berta Palacios, van proporcionar eines i estratègies per identificar i gestionar problemàtiques de salut mental als alumnes i el professorat de l’institut barceloní. D’altra banda, els professionals de CPB Serveis Salut Mental van explicar els recursos dels quals disposen els joves en cas de necessitar ajuda i assistència en salut mental.