CPB Serveis Salut Mental s’adhereix al Dia Mundial de la Salut Mental i defensa un abordatge integral i comunitari de l’atenció

El 10 d’octubre té lloc el Dia Mundial de la Salut Mental impulsat per l’Organització Mundial de la Salut, un dia en el qual, des de l’any 1994, es busca donar visibilitat als trastorns i malalties mentals que pateix la ciutadania, així com reivindicar els drets del col·lectiu afectat.

Cada any el Dia Mundial de la Salut Mental es commemora sota un lema. Enguany, el missatge escollit per l’OMS és “Atenció en salut mental per a tothom: fem-la realitat”.

Commemorem i reivindiquem aquest dia, com un dia per a donar visibilitat a totes aquelles persones que conviuen amb una malaltia o trastorn mental, així com a tots els agents que intervenen en el procés de la salut mental: els i les pacients, els professionals, els serveis sanitaris i socials, els agents comunitaris, la família i l’entorn. Tots formem part del mateix puzle i avancem plegats en el procés de recuperació.

A CPB Serveis Salut Mental treballem de forma transversal per tal de garantir un abordatge i una atenció integral, integrada i comunitària a les persones usuàries.

A més a més, enguany, la 30a. edició de La Marató, el programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio, que es farà el diumenge 19 de desembre, estarà dedicat a la Salut Mental. Recentment s’ha fet públic el vídeo divulgatiu, adreçat especialment als joves, en el marc de la campanya de sensibilització de La Marató 2021, que us animem a veure i a reflexionar: