El SRC Dreta de l’Eixample i el Cercle Artístic Sant Lluc mostren resultat del taller artístic iniciat a l’estiu

El Servei de Rehabilitació Comunitària Dreta de l’Eixample va iniciar, a l’estiu 2021, un nou taller artístic anomenat “Esborrar és dibuixar”. El taller, fruit de la iniciativa del SRC Dreta de l’Eixample i el Cercle Artístic Sant Luc, va ser impartit per Christina Schultz i el seu resultat és una animació col·lectiva titulada “Love You”.

Susanna Llobet, terapeuta ocupacional del SRC Dreta de l’Eixample, explica que “l’estiu sol ser un moment de descans i de reflexió. Al SRC Dreta Eixample, ja fa anys que aprofitem aquest període per plantejar i experimentar o `fer tastets’ de noves experiències. Fruit d’aquest tarannà i amb l’experiència positiva que ens van transmetre els companys i les companyes del SR Lesseps, aquest any ens hem decidit a realitzat aquest taller”.

L’experiència de formar part d’aquesta creació artística ha estat molt positiva per part del grup, que ha valorat com un dels trets més enriquidors el caràcter col·lectiu de l’obra, així com l’encant de l’emblemàtica entitat Sant Lluc.

Més enllà del producte final, en el procés, s’han pogut treballar aspectes relacionats amb el fet de compartir el mateix propòsit, la comunicació, el respecte per les creacions de cada persona usuària i el propiciar la interconnexió entre aquestes.

Per tal de donar continuïtat a aquesta experiència tant favorable, al setembre, des del SRC Dreta de l’Eixample s’ha engegat un nou taller, en aquesta ocasió de pintura, per als seus usuaris i usuàries a la mateixa entitat cultural.

Podeu veure l’obra resultant a continuació: