Betevé retransmet en directe als “Informatius Migdia” la Trobada de l’Esport i la Salut Mental, jornada on CPB Serveis Salut Mental va participar com a entitat organitzadora, amb motiu de La Marató de TV3

L’equip dels informatius del migdia de la cadena Betevé, la televisió de proximitat de la ciutat de Barcelona, va desplaçar-se el passat diumenge 19 de desembre al Complex Esportiu de Can Dragó per retransmetre en directe la primera edició anual de la Trobada de l’Esport i la Salut Mental. La jornada estava organitzada per Otsuka, Lundbeck, Sport2Live, el Clúster Salut Mental Catalunya i CPB Serveis Salut Mental.

L’objectiu d’aquesta trobada esportiva, que ha reunit gairebé 200 participants, ha estat mostrar l’esport com un engranatge més per a la recuperació dels pacients. “Apostem per aquest tipus d’activitat ja que ajuden a l’autonomia, a la funcionalitat del pacient i sobretot una lluita contra l’estigma social” ha defensat Daniel Roca, del Clúster Salut Mental Catalunya.

L’activitat física m’aporta pau mental i anar a córrer m’ajuda a lluitar contra l’ansietat” ha afirmat L.G., participant de la jornada.

La trobada es va realitzar al Centre Esportiu Municipal Can Dragó on es va gaudir d’una dotzena d’activitats esportives que impulsaven la cooperació i la inclusió, com ara pàdel, ball, atletisme o bàsquet, entre moltes altres.

La Trobada de l’Esport i la Salut Mental comptava també amb un punt de donació de manera que els assistents aportessin el seu granet de sorra a la 30ª edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la investigació en el camp de la salut mental. Tant CPB Serveis Salut Mental com les altres entitats organitzadores de l’esdeveniment han participat activament amb aquesta edició de La Marató destinant íntegrament la quantitat recaptada de la jornada.

Podeu veure la peça completa en aquest enllaç, a partir del minut 14:25.