Dia Mundial Contra el Canvi Climàtic

Amb la implantació de la ISO 14001:2015 de Sistema de Gestió Ambiental, CPB SSM ha assumit el compromís d’avançar en el camí de la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

En els últims mesos, hem engegat vàries accions tant en els dispositius sanitaris de la Fundació CPB Serveis Salut Mental com en els recursos socials de la Fundació CPB Dr. Fàbregas per tal de complir amb aquesta garantia,  com ara, la instal·lació de plaques solars en els centres on ha estat possible (Clínica Llúria, Llar-Residència Tres Pins, Llar-Residència Begur i Llar-Residència Llúria), formació en separació selectiva de residus i reciclatge, col·locació de noves fonts d’aigua, ús de gots de paper/cartró, i la distribució d’ampolles de vidre en tots els centres per a la celebració de reunions.

En el Dia Mundial Contra el Canvi Climàtic volem compartir una nova iniciativa amb el propòsit de reduir el consum de plàstics, eliminant de tots els recursos i dispositius aquest material.

Durant aquest mes d’octubre, s’està fent arribar una ampolla d’alumini a cada treballador i treballadora, per poder deixar de banda l’ús d’ampolles de plàstic, amb l’avantatge que aquestes ampolles d’alumini són tipus termos i es pot conservar l’aigua a una temperatura durant hores, ja sigui freda o calenta.

Ja podem dir que assolim l’objectiu de deixar de banda el plàstic i ser més sostenibles del que érem abans.

Avancem doncs en aquest camí de sostenibilitat i agraïm el compromís de tots els equips de l’entitat!