CPB Serveis Salut Mental commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb una nova edició de les Jornades Esportives

La Fundació CPB Dr. Fàbregas i la Fundació CPB Serveis Salut Mental hem celebrat aquest dimecres 11 d’octubre una nova edició de les Jornades Esportives al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella de Barcelona. Amb aquest esdeveniment esportiu, que ha tingut una gran participació de persones usuàries dels diferents dispositius assistencials, commemorem el Dia Mundial de la Salut Mental.

Els usuaris i usuàries dels serveis del Club Social Dreta Eixample, el Club Social Esquerra Eixample – Septiclub, la Unitat Funcional d’Habitatge (UFH), el SRC Esquerra Eixample, el SRC Dreta Eixample, la Clínica Llúria, la Llar Residència Llúria, la Llar Residència Tres Pins, la Llar Residència Begur, l’Hospital de Dia CPB i l’Hospital de Dia Còrsega, han pogut gaudir d’activitats esportives com el torneig de futbol, futbolí humà, bàsquet, petanca, bolei, balls, jocs tradicionals, ioga, i el ball conjunt final de zumba. En tot moment han estat acompanyades per professionals dels dispositius i per estudiants de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de la Universitat Blanquerna-URL.

En els últims anys s’ha apostat per unes jornades no competitives, sense classificacions ni premiats. Tothom ha obtingut un obsequi per la seva participació i, en finalitzar les jornades, hem compartit un pícnic esportiu.

En l’edició d’enguany, la cloenda ha comptat amb la presència de la Sra. Magda Casamitjana, Directora del Pacte Nacional de Salut Mental del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Josep Oriol Martinez i Ferrer, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport Blanquerna-URL; la Sra. Tina Ureña, Cap de l’Àrea de Rehabilitació i Participació Comunitària de CPB SSM i la Dra. Maria Rosa Verdaguer, Directora General de CPB SSM.

Agraïm la participació de totes les persones assistents i us animem a seguir realitzant activitats esportives i lúdiques, com a eina per adquirir hàbits saludables i augmentar el benestar físic, emocional i social. Fins l’any que ve!