CPB Serveis Salut Mental col·labora amb Netflix aportant coneixements sobre les malalties mentals per a la realització d’una nova pel·lícula

Centre Psicoteràpia Barcelona Serveis Salut Mental (CPB-SSM) ha col·laborat en la nova pel·lícula de Dani de la Orden, «Loco por ella», que s’estrenarà properament a Netflix. 

La pel·lícula tracta fonamentalment la vida en una residència de salut mental i aprofundeix en els diferents trastorns i malalties mentals. CPB-SSM ha col·laborat assessorant i aportant coneixements per tal que l’equip productiu s’aproximés i tractés  aquesta temàtica de manera propera i real. 

Dani de la Orden, director de la pel·lícula, ha agraït la participació de CPBSSM, que defineix com «indispensable», amb el següent missatge: 

«Eva Gausachs, y el Centro de Psicoterapia de Barcelona Serveis Salut Mental, fueron indispensables para la realización de esta película. Gracias a ella y, a todo su equipo del CPB SSM, conseguimos acercarnos y aproximarnos al tema de las enfermedades mentales de una manera cercana y real.

Pudimos ver todo el funcionamiento logístico del centro y ceñirnos de una manera realista a este mundo que para nosotros era tan desconocido y descubrir que nuestra historia no estaba tan alejada de la realidad.

Yo y, todo el equipo de la película, les agradecemos su colaboración y enseñanzas que nos han dado. Ha sido una experiencia increíble y enriquecedora en muchos aspectos. Muchas gracias.»

La pel·lícula s’estrenarà a Netflix el proper 26 de febrer. Podeu veure el tràiler aquí: 

Loco por ella | Tráiler Oficial | Netflix