Tina Ureña guanya una de les Medalles d’Or del TSCAT

El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya ha atorgat la Medalla d’Or en la categoria de “Significació del Treball Social en el moment actual” a Tina Ureña Hidalgo, Cap d’Àrea de Rehabilitació Psicosocial i Cap de Participació Comunitària de CPB Serveis Salut Mental .

Tina Ureña forma part de CPB Serveis Salut Mental des de l’any 1983, i ha estat supervisora d’equips de serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona, d’equips de salut mental i d’equips psicosocials. Patrona de la Fundació Congrés Català de Salut Mental, actualment representa el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya al Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut, i forma part de la Taula de Salut Mental de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

La Medalla d’Or es la màxima distinció atorgada pel TSCAT. Tina Ureña ha estat seleccionada mitjançant la votació de les Delegacions del Col·legi, les Comissions, la RTS, el Seminari Permanent d’Història, el Consell de Deontologia, l’Equip 65 i l’Assessoria de Publicacions No Periòdiques entre les 10 candidates d’aquesta categoria.

També s’ha premiat a Pilar Quejido Molinero, en la modalitat de “Trajectòria Professional” pel seu treball en el camp de l’atenció a les dones, les drogodependències, la salut mental i la docència i a la La Fageda,  entitat que es distingeix per la seva defensa del drets socials i que treballa per millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones en situació de vulnerabilitat.

L’acte d’entrega de les Medalles d’Or se celebrarà properament i es podrà seguir tant de manera presencial com a través del canal de Youtube del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. L’entitat informarà a través del seu web i de les seves xarxes socials de la data i lloc de la celebració.