Sílvia Gómez, usuària resident de la Llar Residència Begur Fundació CPB Dr.Fàbregas, semifinalista del projecte “100% singulars”

Dissenyar el packaging de les caixes de xocolata artesana de la Fundació Casa Dalmases de Cervera ha estat el repte plantejat pel projecte 100% singulars, liderat per la plataforma artSingular de la Fundació Josep Santacreu, que té l’objectiu de donar visibilitat difonent l’obra d’artistes amb diversitat funcional que treballen a tallers d’entitats socials de Catalunya.

En total, 40 artistes es van presentar a la convocatòria i se’n van selecciona 16 per il·lustrar les capses de xocolata. Sílvia Gómez, usuària de CPB i resident de la Llar Residència Begur CPB SSM, ha estat una de les semifinalistes del projecte.

Des de la Fundació Josep Santacreu s’encarreguen de fer un seguiment de tot el procés, com la selecció d’obres o el comissariat d’exposicions, acompanyats sempre de professionals del sector de l’Art Contemporani, que col·laboren voluntàriament amb la fundació.

El pròxim 16 de febrer, a la Sala Parés de Barcelona, es presentarà l’exposició de les obres dels 16 finalistes. A més, també es podran veure altres produccions artístiques seves a banda de les realitzades pel projecte “100% singulars”.