El grup de cosidores de la Unitat Funcional d’Habitatge CPB SSM va participar a la Festa Major de primavera de l’Esquerra de l’Eixample

El 26 de maig, el grup de cosidores de la Unitat Funcional d’Habitatge CPB SSM,  va participar en una de les activitats programades de la Festa Major de primavera de l’Esquerra de l’Eixample.

El grup, juntament amb altres dones del barri, va engalanar un fanal a l’Hort de la Lola, un espai autogestionat i assembleari ubicat als Jardins de Montserrat.

Va ser resultat de la feina  de dies de treball a l’espai de cosidores, dins d’un taller d’habilitats de la vida quotidiana, dinamitzat per Lara Peyró.

Aquest grup es reuneix els dijous per la tarda en un espai comunitari del parc de l’escorxador. Es tracta d’una activitat més flexible de les habituals, on hi acudeixen unes 12 dones a fer el seu projecte de ganxet, punt, brodat… Es pretén que a més de reprendre interessos personals i connectar amb nous, puguin tenir espais relacionals i crear xarxes de suport. S’inspira en la xarxa de dones cosidores que actualment es troba en marxa a tota Barcelona. 

L’esdeveniment va culminar amb la celebració dels tres anys de l’hort i les “Ganxihuertes”, com s’han autonomenat, van poder gaudir d’un berenar-sopar amb truites, tapes i piscolabis.