La Unitat d’Hospitalització Parcial a Domicili (UHPAD) arriba als 1.000 pacients

La Unitat d’Hospitalització Parcial a Domicili (UHPAD) es va crear a finals de l’any 2016, resultat de la col·laboració entre CPB Serveis Salut Mental i el servei de Psiquiatria del l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Va néixer amb l’objectiu de poder atendre les persones que pateixen un procés psiquiàtric agut al seu propi domicili, com alternativa a l’ingrés hospitalari tradicional.

Al llarg d’aquests anys, hem tingut l’oportunitat d’aprendre, juntament amb les persones que hem atès i les seves famílies, les particularitats de l’atenció intensiva a la comunitat i ens hem esforçat per adaptar-nos a elles. També hem volgut donar veu als usuaris i usuàries per intentar oferir una atenció centrada en les seves necessitats. Tot això ha suposat un procés d’adaptació continuat, molt enriquidor, que no hagués estat possible sense la implicació i les ganes de tots i totes les professionals que han format part del nostre equip durant aquests anys.

Gràcies a totes i cadascuna de les persones que hem atès per confiar en nosaltres. I gràcies, també, a les seves famílies i acompanyants, sense les quals aquest intervenció no seria possible. Esperem poder seguir avançant cap a un model d’atenció al procés agut plenament satisfactori.