CPB SSM i CPB Fundació Dr. Fàbregas celebren la 15a edició de les seves Jornades Esportives

Barcelona, 19 d’octubre de 2022 – CPB Serveis Salut Mental i CPB Fundació Dr. Fàbregas, ha celebrat aquest dilluns 17 d’octubre la 15a edició de les seves Jornades Esportives, on han participat un total de 187 persones que conviuen amb una malaltia mental. La trobada ha tingut lloc al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella a Barcelona, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que va tenir lloc el passat 10 d’octubre.

En aquesta ocasió, han estat onze els dispositius d’ambdues entitats que han participat; Club Social Dreta Eixample, Unitat Funcional d’Habitatge (UFH), Septiclub, SRC Esquerra Eixample, SRC Dreta Eixample, Clínica Llúria, Llar Residència Llúria, Llar Residència Tres Pins, Llar Residència Begur, Hospital de Dia CPB i l’Hospital de Dia Còrsega.

Els usuaris i usuàries han gaudit de les següents activitats esportives: futbolí humà, futbol sala, bàsquet, petanca, bolei ball, zumba, jocs de taula i gimnàstica.

Enguany s’ha apostat per unes jornades no competitives, sense classificacions ni premiats. Tothom ha obtingut com a obsequi unes ulleres de sol molt actuals i, el reconeixement públic de tots els participants i equips de professionals de les jornades.

Els participants han estat acompanyats en tot moment, per monitors i professionals dels diferents recursos, essent un membre més dels equips establerts.

Magda Casamitjana, Directora del Pacte Nacional de Salut Mental, Maria Rosa Verdaguer, Directora General de CPB SSM, Tina Ureña, Cap d’Àrea Rehabilitació – PSI CPB SSM, i Joan Pi (Coordinador Serveis CPB SSM) han estat presents durant la jornada. Els seus parlaments han animat a les persones participants a seguir realitzant activitats esportives i lúdiques, com a eines i hàbits saludables, tant pel cos com per la ment.

SOBRE CPB 

La missió de CPB Serveis Salut Mental és la prestació de serveis especialitzats en l’atenció integral en salut mental, en el marc de la psiquiatria comunitària, vinculada al territori i amb vocació de servei públic. Des de la creació del primer hospital de dia a Barcelona l’any 1980, som pioners en el desenvolupament de nous serveis en l’àmbit de la salut mental comunitària.