Inscripció oberta per a la 3ª edició del curs d’especialització en “Suïcidi i Conducta Suïcida” en col·laboració amb la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitza, en col·laboració amb CPB Serveis Salut Mental (CPB SSM), una nova edició del curs online d’especialització en Suïcidi i Conducta Suïcida que consta de 3 crèdits ECTS.

L’objectiu del curs és adquirir coneixements sobre el suïcidi i les conductes suïcides, la seva definició, les dades epidemiològiques, els factors etiològics, els factors de risc, de protecció i pronòstic. Així mateix, s’aportaran eines teòriques i metodològiques per el reconeixement, l’avaluació i l’atenció a les persones en risc de suïcidi. Es tindrà en compte la valoració i cura dels subgrups particularment de risc i les recomanacions sobre la prevenció del suïcidi a nivell mundial.

La docència combinarà els aspectes teòrics amb el treball pràctic basat en vinyetes clíniques que permetin l’aplicació dels conceptes assolits.

La Dra. Anna Plaza, psiquiatra coordinadora del Programa d’Atenció a la Crisi i Prevenció del Suïcidi Dreta Eixample de CPB SSM forma part de l’equip de docents experts.

Ja està actiu el període d’admissió. Matricula oberta fins el 24 de setembre de 2023 o fins a exhaurir les places disponibles.

Més informació i inscripcions