Vine a la xerrada “Els determinants socials de la salut mental”

La Comissió de Participació de BCN Salut Mental inicia el proper dijous 23 de febrer a les 17:30h el cicle de xerrades divulgatives trimestrals amb el col·loqui ‘Els determinants socials de la salut mental’, un acte que tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona.

La primera xerrada serà moderada i presentada pels membres de la Comissió de Participació de BCN Salut Mental, i comptarà amb la participació de Laura Sicília, psicòloga i activista membre d’Activament; Joan Tremoleda, psiquiatre i psicoterapeuta familiar CSMIJ Santa Coloma de Farnés; i Marisa Campos, mare i activista per la salut mental.

Aquestes trobades periòdiques són una oportunitat per compartir experiències entre les persones ateses en els serveis de salut mental, les seves famílies i entorn relacional i els i les professionals, amb l’objectiu de promoure i assegurar la participació activa dels tres agents implicats, i millorar la qualitat assistencial.

L’accés és gratuït i l’aforament limitat. Per assistir a la xerrada cal inscriure’s prèviament mitjançant aquest formulari.

Us animem a participar!