CPB SSM celebra la Diada de Sant Jordi 2023 amb diverses activitats 

Un any més, diferents recursos d’habitatge de la Fundació CPB Dr. Fàbregas han celebrat la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats.  

Des de la Llar Residència Begur s’ha dut a terme un voluntariat amb AVISMON, repartint roses i llibres a domicili a avis i àvies que viuen sols. Durant la jornada també es va organitzar una taula d’intercanvi de llibres juntament amb el Cap Roger i l’Escola Bressol Els Gats, es va participar en una taula d’intercanvi de llibres 

La Llar Residència Llúria va participar amb una parada al carrer Roger de Llúria de Barcelona, de roses fetes pels usuaris. A tothom que realitzés un intercanvi, se’ls hi regalava la revista La Veu de la Llar Llúria. Amb aquesta activitat, les persones residents de les llars han pogut posar en pràctica les diferents tècniques d’expressió artística en els tallers que es realitzen durant l’any. 

Per la seva banda, els residents de la Llar Residència Tres Pins van repartir roses elaborades als tallers de la residència a comerços i altres entitats com l’Ajuntament de Llinars, el CAP, la Policia Local i el Centre Cívic, entre d’altres. 

Aquestes activitats tenen l’objectiu d’integrar als residents, i afavoreixen la convivència, la cohesió social a l’espai públic del barri i donen visibilitat al col·lectiu.