Un flashmob per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Cada 3 de desembre es celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l’objectiu construir una societat més inclusiva i amb igualtat d’oportunitats, i reivindicar els drets de les persones amb discapacitat. En una jornada, on la cooperació n’ha sigut la protagonista, diferents escoles, entitats de persones amb discapacitat i serveis de salut mental es van reunir el passat 1 de desembre a la Plaça de la Vila de Gràcia per realitzar un flashmob i commemorar aquest dia.

El Club Social Septiclub de l’Esquerra de l’Eixample de la Fundació CPB Dr. Fàbregas ha participat en aquest acte dirigit per l’Associació Cuida la Vida, el centre de musicoteràpia Artemisa BCN, i pel Servei a les Persones i al Territori del Districte de Gràcia. El flashmob “Vine a ballar amb nosaltres” ha comptat amb la participació de persones de diverses entitats, com el centre ocupacional ENEIDA, l’associació ACIDH, l’entitat ATRA, l’escola d’educació especial LEXIA, la fundació NEXE, la fundació JOIA, l’associació ACAPPS, l’associació ARAPDIS, l’Escola Rius i Taulet, l’Escola Patronat Domènech, l’Escola Jujol i l’Associació de veïns i veïnes del Passeig de Sant Joan. La coreografia ha estat elaborada pel centre ocupacional ENEIDA, l’associació ACIDH i l’entitat ATRA.

Durant la trobada també s’ha realitzat una exposició de dibuixos creats per l’alumnat de les escoles participants en motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.