Jornades Catalanes d’Hospitals de Dia d’Adults de Salut Mental

El passat divendres 20 de maig van tenir lloc les II Jornades Catalanes d’Hospitals de Dia d’Adults de Salut Mental, organitzades per l’entitat Germanes Hospitalàries, enguany amb la temàtica: Crisi, una oportunitat per al canvi.

La Dra. Núria Ribas, Cap de Servei de l’Hospital de Dia Còrsega i Cap d’Àrea d’Hospitalització a CPB Serveis Salut Mental, va participar com a ponent en el simposi I després de la Crisi arribarà l’oportunitat…Propostes de futur en Hospital de Dia, amb la seva presentació La psicoteràpia en moments de crisi, on va compartir una revisió del concepte de crisi, de la situació actual als hospitals de dia i de les propostes d’abordatge psicoterapèutic.

Per altra banda, el Dr. Giovanni Oriolo, el Dr. Josep Marcet, el Sr. Pablo Feito, la Sra. Natalia Navea i la Sra. Sandra Orsi van presentar un pòster amb el títol Programa d’intervenció en crisi en temps de pandèmia: la crisi en pantalla, on s’exposava l’adaptació online realitzada del Programa d’Intervenció en Crisi en el context d’emergència sanitària a l’Hospital de Dia Còrsega.