Postgrado en Diagnóstico y Tratamiento del Trastorno Límite de la Personalidad (TLP): desarrollo de competencias especializadas

El mes de gener de 2023 la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) inaugura la tercera edició del Postgrado en Diagnóstico y Tratamiento del Trastorno Límite de la Personalidad, organitzat pel Grup-TLP Barcelona.

Actualment, el diagnòstic TLP es considera el Trastorn de la Personalitat amb major impacte en l’àmbit sanitari per la seva gravetat clínica i elevada prevalença. S’estima que afecta entre el 1 i el 2% de la població general y que pot arribar a afectar entre el 10 i el 20% dels pacients psiquiàtrics.

El TLP és un trastorn molt complex de diagnosticar i tracta, per això és cabdal poder realitzar un diagnòstic precoç, identificar trastorns que interfereixen en la seva evolució i aplicar estratègies basades en les teràpies amb major evidencia científica.

Aquest Postgrau adreçat a professionals de salut mental (Psiquiatria, Psicologia, Infermeria, Medicina, Treball i Educació Social), proporciona els coneixements i continguts necessaris per a desenvolupar competències teòriques, tècniques i pràctiques per realitzar un bon diagnòstic i tractament  dels pacients amb Trastorn Límit de la Personalitat.

Consulteu el programa en el següent enllaç:

http://bit.ly/2JCuhRB

Per a més informació i inscripcions contacteu amb gruptlp@gruptlpbarcelona.org