En marxa la tercera edició del Máster Salud Mental Comunitaria 2019-2020

La Universitat de Barcelona organitza la tercera edició del MSMC (oct. 2019 – juny 2020), que consta de 60 crèdits ECTS, corresponents a 1.500 hores lectives.

Obert el període de preinscripció. Matrícula de l’1 al 29 d’octubre de 2019.

Aquest màster neix de la iniciativa de diverses institucions que pertanyen a la Xarxa d’Atenció Pública en Salut Mental de Catalunya i que des de fa molts anys estan compromeses amb un model d’atenció comunitària.

Està dirigit a professionals de les diferents disciplines implicades en l’atenció a la salut mental, principalment des de la vesant pública, sense excloure cap forma d’entendre la salut mental i la seva atenció tenint present un marc general de salut mental comunitària.

Els eixos que sostenen l’atenció comunitària passen per la promoció de la salut mental, la prevenció del trastorn mental, la dimensió comunitària que tots els tractaments comporten i la rehabilitació psicosocial, tot això sota el paradigma de la recuperació (recovery). Tots aquets eixos travessen el conjunt dels àmbits de l’atenció de la salut. Dins d’aquests capítols, tractarem l’àmbit de l’adult, infanto-juvenil i l’àmbit de les addiccions.

Més informació i inscripcions aquí.

MSMC 2019-2020