La revista “Papers de Joventut” dedica un fotoreportatge a un usuari de CPB Serveis Salut Mental arran del seu voluntariat amb la Fundació Hope and Help

Papers de Joventut”, la revista impresa i blog digital de l’Associació Diomira, ha dedicat un fotoreportatge a l’usuari de CPB Serveis Salut Mental després que ell participés en el voluntariat que, el mes d’abril, es va iniciar des de CPB SSM i la Fundació Hope and Help.

El fotoreportatge, elaborat per la periodista Montse Giralt, explica la història de la persona usuària a través de nou fotografies amb les quals es mostra la seva mirada i rutina.

L’usuari explica com, arran del tractament i del voluntariat, ha millorat la seva qualitat de vida ja que ha “reforçat els vincles entre les persones i els animals per evitar l’abandonament i la soledat”, ha tornat a socialitzar i a establir rutines, fets que han contribuït en el seu procés de recuperació psicosocial.

Podeu consultar el reportatge complet a través d’aquest enllaç. També podeu consultar els informatius de La Xarxa, on la persona usuària, experts de CPB SSM i membres de la fundació mostren com duen a terme aquest voluntariat.